Felicitarile, o modalitate eleganta de a transmite urarile dumneavoastra colaboratorilor si celor dragi

Urarile de bine transmise prin felicitari isi au originea in China Antica cand chinezii se felicitau cu ocazia Noului An. Egiptenii antici isi trimiteau si ei unii altora urari scrise pe papirus. Germanii au realizat cele dintai felicitari cu ocazia sarbatorii Valentine’s Day. O astfel de felicitare in cinstea zilei Valentine’s Day isi are originea in anul 1400 si se gaseste la Muzeul British din Londra. In anul 1850 felicitarile manuale au fost inlocuite cu cele tiparite.

Prima felicitare de Craciun dateaza din anul 1843 iar cea de aniversare din anul 1850. Cu timpul, felicitarile au inceput sa fie expediate mult mai des ca urmare a diversificarii mesajelor care se doresc transmise. In acest moment, milioane de persoane trimit felicitari in lumea intreaga cu ocazia sarbatorilor sau a evenimentelor speciale sau pentru a-si exprima dragostea, satisfactia si gandurile bune.

Graph Byte va incurajeaza sa va surprindeti placut colaboratorii si pe cei dragi cu ocazia Sarbatorilor de iarna prin felicitari personalizate cu logo-ul companiei dumneavoastra.

Ne puteti trimite solicitarile dumneavoastra de felicitari personalizate prin email sau telefonic:

office@graphbyte.com
• 031.805.32.83