Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 2982 of /home/graphb/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/graphb/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).
  • Warning: Illegal string offset 'field' in DatabaseCondition->__clone() (line 1895 of /home/graphb/public_html/includes/database/query.inc).
  • Warning: Illegal string offset 'field' in DatabaseCondition->__clone() (line 1895 of /home/graphb/public_html/includes/database/query.inc).
  • Warning: Illegal string offset 'field' in DatabaseCondition->__clone() (line 1895 of /home/graphb/public_html/includes/database/query.inc).
  • Warning: Illegal string offset 'field' in DatabaseCondition->__clone() (line 1895 of /home/graphb/public_html/includes/database/query.inc).

Felicitarile, o modalitate eleganta de a transmite urarile dumneavoastra colaboratorilor si celor dragi

Urarile de bine transmise prin felicitari isi au originea in China Antica cand chinezii se felicitau cu ocazia Noului An. Egiptenii antici isi trimiteau si ei unii altora urari scrise pe papirus. Germanii au realizat cele dintai felicitari cu ocazia sarbatorii Valentine’s Day. O astfel de felicitare in cinstea zilei Valentine’s Day isi are originea in anul 1400 si se gaseste la Muzeul British din Londra. In anul 1850 felicitarile manuale au fost inlocuite cu cele tiparite.

Prima felicitare de Craciun dateaza din anul 1843 iar cea de aniversare din anul 1850. Cu timpul, felicitarile au inceput sa fie expediate mult mai des ca urmare a diversificarii mesajelor care se doresc transmise. In acest moment, milioane de persoane trimit felicitari in lumea intreaga cu ocazia sarbatorilor sau a evenimentelor speciale sau pentru a-si exprima dragostea, satisfactia si gandurile bune.

Graph Byte va incurajeaza sa va surprindeti placut colaboratorii si pe cei dragi cu ocazia Sarbatorilor de iarna prin felicitari personalizate cu logo-ul companiei dumneavoastra.

Ne puteti trimite solicitarile dumneavoastra de felicitari personalizate prin email sau telefonic:

office@graphbyte.com
• 031.805.32.83

Plicurile: intoarcere in timp

V-ati pus vreodata intrebarea cum a aparut plicul? La inceputurile sale plicul era o bucata de hartie de forma patrata ale carui colturi erau impaturite in centru. Modalitatea aceasta de impaturire era si foarte practica intrucat sigiliul de ceara era aplicat in centru si inchidea total plicul, metoda foarte romantica, de altfel. Apoi, scrisoarea era expediata de catre curieri, prin posta.

Din surse istorice aflam ca plicurile au aparut prima data in secolul al XVIII-lea in vitrinele vanzatorului Brighton. Ele erau, de fapt, pachete pentru scrisori de marimi diferite iar aspectul lor era mult diferit de cel al plicurilor care exista acum in comert. Conform legendelor, plicurile au aparut ca urmare a nevoii curtezanelor de a comunica cu cei iubiti, de la distanta. Mesajele erau trimise amantilor iar desfacerea plicurilor parea aproape imposibila. In anul 1840, pe 6 mai, este trimis primul cadou in Marea Britanie cu timbru postal. Tot in acea perioada a aparut si plicul asemanator celui folosit in prezent. Primul plic ilustrat caruia i s-a aplicat timbru a purtat numele lui Wiliam Mulready, un pictor evreu celebru, contemporan acelei perioade.

Astazi, plicurile se regasesc in comert sub diferite modele, in forme si culori cat mai atractive, folosite in scopuri promotionale, plicuri personalizate prin care diverse companii isi fac cunoscut numele si serviciile pe care le propun sau pentru anuntarea evenimentelor speciale. Tipografia digitala si offset Graph Byte realizeaza plicuri personalizate pentru anuntarea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra: nunta, botez, onomastica, reuniuni...Profitati de oferta atractiva de plicuri personalizate Graph Byte!

Incursiune in istoria tipografiei

Ce se intelege prin tipografie? Este o intreprindere ori un atelier care este folosit pentru tiparirea pe hartie a unor produse scrise. Tipografiile dispun de tehnicile necesare pentru mai multe tipuri de tiparituri, existand tipografii speciale pentru produse de inalta securitate, cum ar fi buletinele si pasapoartele, permisele, bancnotele sau alte produse care pot fi periclitate pentru a fi falsificate.

Cele mai importante centre tipografice se afla in Bucuresti, Timisoara si Brasov. Dupa produsul final exista tipografie de carte, de ziare, diverse produse tiparite corelate, tipografii specializate pe etichete, ambalaje, produse decorative, calendare, reclame tiparite si multe altele. Dupa tehnica folosita exista tipografii cu tipar inalt, cu tipar jos, offset, tampon sau serigrafie.

Privind retrospectiv in istoria tipografiei descoperim mai multe tipuri de tehnici tipografice folosite:

O tehnica intalnita in arta tipografiei este cea a imprimarii pe blocuri de lemn, o tehnica de imprimat textul, imaginile sau modelelor, ce provine din China, metoda de a tipari pe textile si apoi pe hartie.

Presa de tipar este un dispozitiv de aplicare a presiunii pe un mediu de print cu o suprafata ce contine cerneala, transferand cerneala pe mediul de print.
Tiparirea prin componente mobile este o tehnica de imprimat si tipografie ce utilizeaza componente mobile in vederea reproducerii elementelor unui document.
Mezzotinto este un proces de imprimare din familia intaglio si a fost cea dintai metoda tonala folosita vreodata ce face ca semitonurile sa fie realizate fara a fi folosite tehnici traditionale cu hasurare sau puncturare.

Litografia este o metoda inventata in anul 1796 de catre autorul Bavarian Alois Senefelder, metoda de tiparire prin care se foloseste o piatra speciala, piatra de var sau litografica, ori o placa metalica care are o suprafata total neteda.

Gravura este acel proces prin care se foloseste un bait sau un acid puternic pentru a taia in partile fara protectie ale suprafetei de metal in vederea crearii unui desen sau a unui model in metal.

Aquatint este o metoda de imprimare de tip intaglio, varianta a gravurii, imprimare prin care se realizeaza semne pe o matrice capabile sa tina cerneala. Daca in tehnica gravurii se foloseste un ac pentru a realiza linii negre sau colorate, tehnica aquatint foloseste praf de rasina rezistent la acid pentru a crea un efect tonal.

Daca sunteti in cautarea unor servicii de print de calitate, specialistii nostri va stau la dispozitie cu servicii la preturi promotionale pentru intreaga gama de produse: invitatii, calendare, agende, flyere, carti de vizita, etc. Va asteptam solicitarile pe email sau telefonic:

office@graphbyte.com
• 031 805 32 83

O propunere discreta si atractiva: Graph Byte, servicii de print si tipografie

Va doriti servicii de tipografie digitala si offset realizate cu profesionalism, indiferent de cantitate, coloristica sau model? Echipa noastra de profesionisti va asigura servicii rapide si de calitate, garantate de experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului.

Sunt momente speciale din viata dumneavoastra si a celor pe care ii iubiti care nu trebuie uitate, ci, dimpotriva, tratate cu multa atentie. Pentru acele clipe am conceput servicii tipografice pentru diverse produse promotionale, cum ar fi: felicitari, invitatii, meniuri, calendare de perete sau de birou, pliante, etichete, flyere, mape de prezentare, agende sau foi cu antet. Toate lucrarile noastre tipografice raspund exigentelor dumneavoastra. Lucrarile noastre tipografice se extind si la nivelul formularelor tipizate: servicii de print pentru avize, registre de casa, fise de magazine, facturiere si chitantiere...

Graph Byte realizeaza servicii de print digital pentru produse promotionale cat si pentru formulare tipizate. Solutiile in materie de print digital sunt extrem de flexibile si avansate pentru ca produsul final sa se ridice la nivelul asteptarilor fiecaruia dintre dumneavoastra.

Va punem la dipozitie si servicii de tipar offset pentru produse precum: brosuri, cataloage, flyere, mape de prezentare, agende, calendare de perete, buzunar sau birou, plicuri, carti postale si formulare tipizate.

Ne caracterizam prin servicii de tipar accesibil si foarte rapid. Folosim tehnologia RISO care fost reinventata in Japonia si are la baza un principiu asemanator serigrafiei, imita tiparul offset din punct de vedere al costurilor unitare si ale vitezei de productie desi e un concurent important al tiparului digital lase.

Documentele dumneavoastra vor avea o imagine foarte atractiva si profesionala prin imbunatatirea aspectului lor vizual prin serviciului DTP pe care vi-l punem la dispozitie.

Alegeti serviciile Graph Byte, o tipografie care se recomanda prin utilitate, profesionalism, rapiditate si stil!

Subscribe to Front page feed